Bij niet vroegtijdig afmelden van een afspraak, minimaal 24 uur van te voren wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.

Als u meer dan 10 min te laat bent, moet ik uw afspraak laten vervallen en een nieuwe inplannen. maximaal 1 keer bij de 2e keer wordt er de helft van de behandeling in rekening gebracht.

Behandelingen die gel of acryl bevatten worden alleen uitgevoerd vanaf 16 jaar.

Er zijn in de nagelsalon diverse producten en instrumenten die niet kindvriendelijk en zelfs gevaarlijk zijn voor kinderen. Om die reden zijn kinderen niet toegestaan in de salon.

Ik plaats geen product op het product van nagelcollega’s, hierom ben ik genoodzaakt eerst het oude product te verwijderen. Dit om garantie te kunnen geven.

In mijn salon wordt niet gerookt, gegeten en zijn huisdieren niet toegestaan. Dit vanwege de hygiëne.

Indien ik schimmel of een bacteriële infectie constateer of twijfel, zal ik verwijzen naar de huisarts en voer ik geen behandeling uit.

Garantie voorwaarden u krijgt op iedere nieuwe set of behandeling 1 week garantie, deze vervalt bij de volgen punten:

Uw nagels zijn behandeld door derden

Verkeerd gebruik door uzelf, uw nagels zijn geen gereedschap

Zwangerschap, medicijngebruik of ziekte

Het plaatsen tegen mijn advies in, op beschadigde nagels

Verzorging

Het is belangrijk om je nagels goed te verzorgen, dit kunt u doen d.m.v nagelriemolie. Deze olie zorgt ervoor dat de eigen nagels niet uitdrogen ,u een langere houdbaarheid van uw kunstnagels behoud en verzorgd bovendien de nagelriemen. Hierdoor heeft u veel langer plezier van de nagels.

Straatsburg 340

7559 NM Hengelo

 KVK-Nummer:75251159

info@touch4nails.com

(+31) 06 438 745 06